AutoSoundin ohjelmat

AutoSoundin ohjelmat auttavat autohifistiä kotelosuunnittelussa ja muissa monimutkaisissa laskentaa vaativissa tehtävissä. Huomaa, että selaimesi Java-applettien ajo pitää olla kytkettynä päälle, jotta ohjelmat toimisivat. Saat tarvittaessa ladattua Java-virtuaalikoneen osoitteesta www.java.com.

Virtuaali-Proffa

Virtuaali-Proffa

Virtuaali-Proffa on ohjelma, jolla voidaan arvioida kaiuttimien sijoituspaikkojen toimivuutta. Proffa osaa huomioida erilaiset autotyypit ja hallitsee myös osan eksoottisemmista kaiutinasennustavoista kuten etusubbarin. Jos olet tekemässä kaiutinasennusta, tsekkaa ensin mitä Proffa tuumaa siitä!


BassBox Designer

BassBox Designer

BassBox Designer on subbarikotelon suunnitteluohjelma, jolla laskee mitat suljetulle, refleksi- ja bandpass-kotelolle hetkessä. Voit myös verrata eri kotelovaihtoehtojen toimivuutta keskenään. Ohjelmaa osaa myös suositella toimivinta kotelovaihtoehtoa Thiele/Small-parametrien perusteella.


Power Designer

Power Designer

Power Designerilla on helppo laskea tarvittavat virtakaapelipaksuudet ja sulakkeen sekä kondensaattorin koko. Ohjelma käyttää kytkettävien vahvistimien tehoilmoituksia hyväkseen laskennassa ja suosittaa kaapelipaksuudet siten, että ne ovat myös FASCAn sääntökirjan mukaiset.


Xover Designer

Xover Designer

Xover Designer on passiivisuodattimien laskentaohjelma, joka kertoo tarvittavat komponenttiarvot halutulle jakotaajuudelle ja -jyrkkyydelle. Ohjelma osaa laskea myös L-Pad-vaimennuksen diskantille.


Rengaslaskuri

Rengas/vannelaskuri

Kun rengaskoko vaihtuu, on hyvä tarkistaa ettei muutos pistä nopeusmittaria aivan sekaisin. AutoSoundin rengas/vannelaskuri kertoo mittarivirheen uudella rengastuksella.


AutoSound WaReZ!

AutoSound WaReZ!

Netti on pullollaan hyviä ilmais/shareware-ohjelmia, jotka helpottavat autohifistin elämää. Parhaat näistä on kerätty yhteen paikkaan helposti imuroitavaksi.