Tietoa AutoSoundista

AutoSound Technical Magazine

AutoSound Technical Magazine, tuttavallisesti ASTM, kertoo kaiken autohifistä, tuningia unohtamatta! Lehdessä on auto-/laitteistoesittelyjä, testejä, vertailuja, tutkimuksia, ohjeita, raportteja sekä asiantuntevaa tietoa. Ainoana lehtenä Suomessa testaamme säännöllisesti niin soittimet, signaaliprosessorit, vahvistimet, erillissarjat kuin subwooferitkin. Autoesittelyissä pureudumme pintaa syvemmälle ja valotamme runsaiden asennuskuvien kera projektin etenemistä, sekä sitä miten lopputulokseen on päästy.

AutoSound on lehti autohifi- ja tuningharrastajalle, joka haluaa tietää enemmän!

Jokainen vuoden kuudesta numerosta on pakattu täyteen autonrakentajalle tärkeää tietoa helposti ymmärrettävässä ja mielenkiintoisessa muodossa. Ohessa otteita AutoSound-lehden sisällöstä:


Laitteiden vertailutestit - puolueetonta ja luotettavaa testausta

Autohifi vertailutestit

Jokaisessa AutoSound-lehden numerossa on normaalisti vähintään yksi kattava vertailutesti, joiden luottettavuus ja puoluettomuus ovat jo käsite autohifialalla! Kun olet hankkimassa uusia laitteita, tutustu aina ensin AutoSoundin vertailuihin. Keskitymme mainostekstien sijasta laitteiden todellisiin ominaisuuksiin ja karsimme jyvät akanoista. Luotettavien mittausten lisäksi teemme testattaville laitteille myös asennus-, käyttö- ja kuuntelutestit. Näin pystyt tekemään tarpeisiisi parhaan valinnan, jonka arvo säilyy pitkälle tulevaisuuteen.


Autoesittelyt - show-autoista hyvin soiviin sleepereihin!

Autohifi autoesittelyt

Näitkö messuilla upean show-auton, josta haluat tietää enemmän? Entä miten Suomen parhaat hifiautot soivat äänenlaadullisesti? AutoSound selvittää! Esittelemme kussakin numerossa muutamia todella mielenkiintoisia autohifi-/tuning-asennuksia, eikä autojen läpikäynti rajoitu kuvakollaaseihin ja cooleihin pissisfraaseihin: kuuntelemme autot, selvitämme laitteistot ja säädöt sekä kerromme yksityiskohdat myös asennuksista. Saat jokaisesta autoesittelystä arvokkaita vinkkejä myös omaan asennukseesi!


Tuoteuutiset - markkinoiden tuoreimmat autohifi- ja tuning-uutuudet

Autohifi tuoteuutiset

Keräämme joka numeroon esittelyyn uudet autohifi- ja tuning-laitteet! Suorat yhteytemme maahantuojiin varmistavat, että markkinoiden mielenkiintoisimmat tuoteuutuudet tulevat ensimmäisenä AutoSound-lehdessä esitellyiksi. Seuraamme myös maailman tapahtumia ja uutisoimme merkittävistä tuoteuutuuksista, vaikka niitä ei vielä Suomen liikkeistä saisikaan. AutoSoundin tuoteuutispalstan avulla tiedät tarkalleen millaisia ominaisuuksia uudet laitteet tuovat tullessaan.


MaxBoom - painetta yli rajojen!

Autohifi MaxBOOM

MaxBOOM on basson ystävien etujärjestö ja AutoSound seuraa tarkkana, miten matalaa meininki on! Raportoimme tapahtumista, esittelemme MaxBOOM-kilpailuautoja ja kerromme, miten saat omasta laitteistostasi parhaan hyödyn MaxBOOM-kilpailuissa. Bass on!


Tietoa ja rakentamista itse - kaiken voi tehdä myös itse!

Autohifi DIY

Seuraamme jokaisessa numerossa rakennusprojekteja, jotka käyvät läpi eri tyyppisten autohifiasennusten kaikki tarvittavat vaiheet sekä kerromme teoriatasolla laitteiden toiminnasta: Miten kaiutin toimii, miten laitteisto säädetään, miten kaiuttimet suunnataan tai minkä kokoinen ja tyyppinen kotelo sopii millekin subwooferille. Emmekä pelkästään rämmi läpi teoriaa, vaan näytämme käytännössä valokuvin varustettuna, miten asiat hoidetaan oikein niin, että järjestelmä toimii häiriöttä.


Laitekokeilut - yksittäislaitteiden testit ja esittelyt

Autohifi kokeilut

Testaamme ja kokeilemme jokaisessa numerossa useita yksittäisiä laitteita alkaen ohjelmalähteistä päättyen subwoofereihin ja vaimennusmateriaaleihin. Kuten vertaiuissakin, mittamme esiteltävien laitteiden suorituskyvyn, mutta pelkkä sähköinen toiminta ei riitä: kuuntelemme myös joka laitteen! Saat puolueettoman arvion hyvinkin eksoottisista laitteista ja pystyt heti arvioimaan, onko testattava laite juuri sinulle sopiva. Monet yksittäistestilaitteistamme ovat tiukassa rääkissä avustajillamme jopa kuukausia ennen kuin lopullinen arvosana myönnetään!


Eikä siinä vielä kaikki!

Tässä esiteltiin vasta pääkohdat lehden sisällöstä - paksu (numerosta riippuen 100-108 -sivuinen) lukupaketti sisältää myös paljon muuta! Mikäli et vielä ole AutoSound-lehden tilaaja, sinun kannattaa hyödyntää nyt tutustumistarjouksemme ja säästää!