Sivu 1/1

Kouvola Night Cruising 3.8.2019

ViestiLähetetty: 18.07.2019 20:30
Kirjoittaja Mikko Laine
Prisma Kouvola
Tommolantie 9

Legandaarinen Kouvola Night Cruising palaa välivuoden jälkeen.
Tapahtuma on perinteisesti hyväntekeväisyys tapahtuma, jonka tuotto lahjoitetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton hyväksi.
Liput 5€ ja alle 7v lapset ilmaiseksi sisään.
Tapahtuma on alkoholiton kokoperheen harrasteajoneuvotapahtuma, johon kaikki harrasteautot ovat tervetulleita (ilmottautumisohjeet alempana).

Olemme aikaistaneet tapahtumaa edellisvuosista, jotta pitkänmatkalaiset pääsevät kotimatkalle hyvissä ajoin. Tapahtuma alkaa siis jo klo 17.

Mukana tapahtumassa ovat autofihikisaformaateista EMMA, Lisää Bassoa Challenge, MaxBoom sekä tänä kautena uutena tullut Propper Droppers. EMMA:n puolelta kaikki autot ovat kuunneltavissa yleisölle. Rohkeasti yhteyttä autojen omistajiin kyselemään asennuksista ja tarjoamaan demoja! Kaikkien formaattien painemittaukset sekä EMMA:n ESQL-vedot ovat yleisölle vapaasti seurattavissa.

Paikalla on laaja kirjo maahantuojia ja yrityksiä esittelemässä ja osa myös myymässä tuotteitaan. Tarjolla on myös ruokaa ja virvokkeita.

Ilmoittautumiset näyttelyalueelle sähköpostilla osoitteeseen impedanz.ry@gmail.com. Laita mukaan muutama kuva sekä auton speksit ja yhteystietosi. Tapahtumainfo lähetetään tuonnempana sähköpostiin.

Tervetuloa nauttimaan!