EISA AWARDS 2011-2012

Euroopan parhaat autohifi- multimedia- ja navigointilaitteet

EISA

EISA (European Imaging and Sound Association) on vuonna 1982 perustettu järjestö, jonka jäseninä on yli 50 äänen- ja kuvantoistoalan erikoislehteä 20 euroopan maasta. EISAn jäsenlehdet valitsevat vuosittain audio- ja videotuoteryhmistä testeissä ja tutkimuksissa parhaaksi katsomansa - EISA Awards -kunniamainintaan oikeuttavat tuotteet. Tuotteet, jotka on huolellisesti testattu ja tutkittu alan lehdisssä kautta Euroopan. Vain nämä palkitut tuotteet ovat oikeutettuja kantamaan ”EISA Award Best Product” -logoa. Logoa, josta on muodostunut EISAn yli 25 vuoden olemassaolon aikana Euroopassa eräs alansa ehdottomasti tunnetuimmista ja arvostetuimmista palkinnoista, niin kuluttajien kuin asiantuntijoidenkin parissa. EISA Award Best Product -tuotteet edustavat tuoteryhmänsä ja hintaluokkansa huippua. EISA Award Best Product -tuote on aina hyvä ja luotettava valinta.

Katso lisää EISAn kotisivuilta: www.eisa.eu

 

PARAS OHJELMALÄHDE 2011-2012

PIONEER SPH-DA01

tl_files/eisa/eisa2011/pioneer.jpg

Pioneerin SPH-DA01 aloittaa ohjelmalähteiden uuden sukupolven. Viimeinkin älypuhelinten fantastiset ominaisuudet saavutetaan autossa Pioneerin AppRadion, tupla-DIN-kokoisen ohjelmalähteen avulla, joka tarjoaa nykyisten tai tulevien iPhone- ja iPod Touch-laitteiden ohjauksen 6,1-tuumaisen kosketusnäytön välityksellä. Näiden laitteiden omistajat voivat käyttää ohjelmia esimerkiksi internet-radion kuunteluun, nettiselaamiseen ja GPS-navigoinnin käyttöön, lukuisten muiden tulevien ohjelmien lisäksi. Pioneer SPH-DA01:n perusominaisuuksiin kuuluvat myös esimerkiksi Bluetooth-handsfreekäyttö, RDS-radio, peruutuskamerasisääntulo, 12-kaistainen graafinen taajuuskorjain ja liitännät lisävahvistimille.

 

Suomessa Pioneeria edustaa Pioneer Finland: www.pioneer.fi

 


PARAS NAVIGOINTIOHJELMALÄHDE 2011-2012

KENWOOD DNX9280BT

tl_files/eisa/eisa2011/kenwood.jpg

”Lähtöselvitys suoritettu”. Tämä Kenwood integroi täydellisesti vaativimmankin kuljettajan haluamat järjestelmät ja toiminnot ja tarjoaa helpon käytön sekä jännittävän infoviihdekokemuksen. Garminin navigaattori-osio on nopea ja älykäs, tarjoten erinomaisen opastuksen ja reaaliaikaiset liikennetiedotukset. Tupla-DIN-kokoisessa laitteessa on suuri seitsemän tuuman näyttö. CD/DVD-soittimen lisäksi audio- ja videotiedostoja voidaan toistaa kahden USB-liitännän kautta ulkoisista laitteista. Sisäänrakennetut DTS- ja Dolby Digital-dekooderit hoitavat monikanavatoiston tarpeet. iPod/iPhone-liittymä tarjoaa niiden ohjauksen laitteen isolta kosketusnäytöltä ja sisäänrakennettu Bluetooth tarjoaa puhelin- ja streaming-toiminnot.

 

Suomessa Kenwoodia edustaa One-Pro: www.one-pro.fi

 


PARAS AUTOVAHVISTIN 2011-2012

AUDISON VOCE AV 5.1K

tl_files/eisa/eisa2011/audison.jpg

Enemmän kuin pelkkä vahvistin! Audisonin Voce AV 5.1k edustaa uutta vahvistimien suunnittelufilosofiaa. Laitteessa on kaksi vaihdettavaa sisääntulomodulia, joilla saadaan joko analoginen tai korkean resoluution digitaaliliitäntä. Valitsemalla lisävarusteena saatavan AV bit IN-modulin, voit kokea autohifin tulevaisuuden: 96/24 bitin resoluution. Tässä ”täysdigitaalitilassa” korkearesoluutioinen musiikki siirtyy ohjelmalähteeltä suoraan vahvistimen pääteasteille. Vaihtoehtoinen analogisisääntulo tarjoaa sekä kaiutin- että linjatasoiset sisääntulot, sekä kattavan jakosuotimen kaikille kanaville. Molemmissa tapauksissa saat täydellisen, muuntumiskykyisen viisikanavaisen vahvistimen joka on tunnettua italialaista laatua sekä kuuluisan Audison-äänenlaadun.

 

Suomessa Audisonia edustaa Simex: www.autostudio.fi

 


PARAS KAIUTINSARJA 2011-2012

FOCAL PS 165

tl_files/eisa/eisa2011/focal.jpg

Focalin autokaiuttimien viimeisin sukupolvi on syntynyt enemmän kysynnän vetämänä kuin teknologian työntämänä. Uusi Performance-sarja on tarkoitettu musiikinrakastajille, jotka haluavat samassa paketissa ylivertaisen valmistuslaadun, erinomaisen äänenlaadun ja asennuksen helppouden, yhdistettynä järkevää hintaan. Nämä saavuttaakseen Focal yhdistää asioita jotka tekivät merkistä kuuluisan: Polyglass-kartio, käänteinen metallikalottidiskantti waveguide-linssillä, tarkkuusvalettu runko ja tarkkaan suunniteltu monipuolinen jakosuodin. Tapa, jolla kaikki osat on suunniteltu ja valmistettu, osoittaa selvästi, että suunnittelijoilla ei ole pelkästään vaikuttava insinööritaito, vaan myös paljon käytännön taitoa joka helpottaa asennusta autoon.  Tässä meillä on täydellinen esimerkki edullisesta unelmasta.

 

Suomessa Focalia edustaa Audio Hellman: www.focal.fi

 


PARAS SUBWOOFER 2011-2012

GROUND ZERO GZPW 10SPL

tl_files/eisa/eisa2011/groundzero.jpg

Ground Zeron GZPW 10SPL edustaa kahden maailman parhaita ominaisuuksia: Äänenpainetta ja äänenlaatua. Tämä halkaisijaltaan vain 10-tuumainen elementti yhdistää äänenlaatuelementin fyysisen koon SPL-elementin äänenpainevaroihin. Sen erittäin jäykkä kartio yhdessä valtavan ja erittäin voimakkaan moottorirakenteen kanssa takaa tarkan ja erottelevan bassotoiston kaikissa tilanteissa. Jos haluat kuunnella todella lujaa, kytke GZPW 10SPL tehokkaimpaan vahvistimeen jonka löydät ja saat yhden korkeimmista äänenpainetasoista mitä 10-tuumaisista subwoofereista on mahdollista saada – samalla kun äänenlaatu pysyy erinomaisena, totta kai.

 

Suomessa Ground Zeroa edustaa AudioImport: www.audioimport.fi

 


PARAS SIGNAALIPROSESSORI 2011-2012

ALPINE PXA-H800

tl_files/eisa/eisa2011/alpine.jpg

Tämä laite vetää yhteen Alpinen kymmenvuotiset saavutukset digitaalisen äänenmuokkauksen saralta. PXA-H800:ssa on tehokas valikoima äänenmuokkaustyökaluja tarkkaan taajuuskorjaukseen ja aikaviivesäätöihin yhdistettynä korkealaatuisiin monikanavaäänen dekoodereihin. Lisänä on ”Euphony”-teknologia joka syntetisoi monikanavaääntä stereosignaalista, sekä ainutlaatuiset työkalut automaattiseen äänensäätöön: ImprintEQ ja RoadEQ. Kahdeksankanavaisuus tekee PXA-H800:sta sopivan mihin tahansa järjestelmään. Lukuisat sisääntulot, sekä monipuolinen ulkoinen ohjauslaite RUX-C800 auttavat kehittyneimpienkin järjestelmien säätämisessä. Olipa äänen prosessointitarve kuinka monimutkainen tahansa, huippulaatuisista komponenteista rakennettu PXA-H800 hoitaa kaiken, äänenlaatua kunnioittaen.

 

Suomessa Alpinea edustaa Audio Hellman: www.alpine.fi

 


PARAS AUTOON INTEGROITAVA LAITE 2011-2012

HELIX PP50 DSP

tl_files/eisa/eisa2011/helix.jpg

Helix PP50 DSP on helpoin tapa parantaa autosi tehdasasenteista audiojärjestelmää. Laite tarjoaa lisätehoa sekä täysin varustellun digitaalisen signaaliprosessorin. Kytkentä ja asennus on helppoa yhden plug’n’play-liitännän ja pienen koon ansiosta, jolloin laitteen voi piilottaa melkein minne vain. Parasta kaikessa on laitteen käytettävyys: Se voidaan ohjelmoida yksinkertaisesti asettamalla laitteeseen valmiit automallikohtaiset säädöt sisältävä MicroSD-kortti. Kaikkia laitteen toimintoja voi myös käyttää ja säätää manuaalisesti mukana toimitetun PC-ohjelmiston avulla ja jollet sattuisi tarvitsemaan äänenkäsittelyä, voit käyttää Helixiä jakosuotimena. 56-bittisen prosessorin ja viimeisimmän vahvistinteknologian ansiosta lopputuloksena on aina huomattava äänenlaadun parannus ja vieläpä todella nopeasti.

 

Suomessa Helixia edustaa AudioImport: www.audioimport.fi

 


PARAS INNOVAATIO 2011-2012

JBL MS-2

tl_files/eisa/eisa2011/jbl.jpg

JBL:n suunnittelijat tarjoavat yksinkertaisen vastauksen tuhannen taalan kysymykseen: ”Mitä nappia minun tulisi painaa saadakseni tehdasasenteisen audiojärjestelmäni kuulostamaan ammattilaisen asentamalta erillislaitteistolta?” JBL MS-2 on kompakti, todella ainutlaatuinen kannettava laite joka on tarkoitettu parantamaan minkä tahansa kannettavan toistolaitteen ääntä ennen kuin signaali syötetään autoradion AUX-liitäntään. Sisäänrakennettu mikrofoni ja kehittyneet digitaaliset piirit analysoivat ja korjaavat autostereoidesi äänen 10 sekunnissa. Laite soveltuu käytettäväksi minkä tahansa kannettavan laitteen kanssa eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin painaa ”taikanappia” parantaaksesi autosi äänentoistoa dramaattisesti.

 

Suomessa JBL:ää edustaa Harman Consumer Finland: www.harmanconsumerfinland.fi