EISA AWARDS 2010-2011

Euroopan parhaat autohifi- multimedia- ja navigointilaitteet

EISA

EISA (European Imaging and Sound Association) on vuonna 1982 perustettu järjestö, jonka jäseninä on yli 50 äänen- ja kuvantoistoalan erikoislehteä 20 euroopan maasta. EISAn jäsenlehdet valitsevat vuosittain audio- ja videotuoteryhmistä testeissä ja tutkimuksissa parhaaksi katsomansa - EISA Awards -kunniamainintaan oikeuttavat tuotteet. Tuotteet, jotka on huolellisesti testattu ja tutkittu alan lehdisssä kautta Euroopan. Vain nämä palkitut tuotteet ovat oikeutettuja kantamaan ”EISA Award Best Product” -logoa. Logoa, josta on muodostunut EISAn yli 25 vuoden olemassaolon aikana Euroopassa eräs alansa ehdottomasti tunnetuimmista ja arvostetuimmista palkinnoista, niin kuluttajien kuin asiantuntijoidenkin parissa. EISA Award Best Product -tuotteet edustavat tuoteryhmänsä ja hintaluokkansa huippua. EISA Award Best Product -tuote on aina hyvä ja luotettava valinta.

Katso lisää EISAn kotisivuilta: www.eisa.eu

 


PARAS AUTON AV-OHJELMALÄHDE EUROOPASSA 2010-2011

SONY XAV-70BT

SONY XAV-70BT

Sonyn XAV-70BT on suunniteltu multimediasta nauttimiseen. 7-tuumainen näyttö tuottaa elävän ja vivahteikkaan kuvan. Laadukkaan suunnittelun merkkinä ja parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi signaalipolut ja virtalähde ovat kokonaan erotettu ääni- ja kuvapuolen osalta. Sonyn eksklusiivinen ZAPPIN-toiminto helpottaa oikean kappaleen löytämistä, ja SensMe-ohjelmisto osaa analysoida musiikin tyylin ja tunnelman räätälöidyn soittolistan luomista varten. Selkeä käyttöliittymä tekee kaikkien toimintojen käytöstä erittäin helppoa.


PARAS AUTOSOITIN EUROOPASSA 2010-2011

KENWOOD KIV-700

KENWOOD KIV-700

Kenwoodin ensimmäinen ilman CD-asemaa oleva autosoitin KIV-700 on erinomainen valinta niille, joiden musiikki- ja videotiedostot ovat tallennettu levyjen sijaan tietokoneen kovalevyille tai muistikorteille ja USBmuistitikuille. KIV-700 toistaa ääni- ja videotiedostot kätevästi niin USB-tikuilta, kannettavilta kiintolevyiltä sekä iPodista tai iPhonesta useissa eri formaateissa. Videosisältöä voi jopa katsella yksikön omalta 3-tuumaiselta näytöltä. Audiofiilit saavat irti parhaan laadun Kenwoodista pakkaamattomilla audio-tiedostoilla, ja soittimessa on myös sisäänrakennettu monipuolinen DSP.


PARAS AUTON AV-NAVIGOINTIYHDISTELMÄ EUROOPASSA 2010-2011

PIONEER AVIC-F20BT

PIONEER AVIC-F20BT

Pioneer AVIC-F20BT on AV-navigointilaitteiden ehdotonta parhaimmistoa. Sen ainutlaatuinen navigointiohjelmisto ja uusi 3D-käyttöliittymä tekee laitteesta sekä suorituskykyisen että helpon käyttää. Tarkan ja selkeän opastuksen lisäksi laitteessa on monipuoliset multimediatoiminnot sekä Bluetooth-yhteys. Pioneerin nerokas NavGate Feed -systeemi osaa ottaa vastaan dataa sekä tietokoneelta että älypuhelimista. AVIC-F20BT suoriutuu suurestakin musiikkikirjastosta, oli se tallennettu sitten CD:lle, DVD:lle, iPodiin, USB- tai SD-muistille, eikä äänen tai kuvan laadussa ole tehty kompromisseja. Mainio Music Sphere -toiminto nopeuttaa juuri sen oikean kappaleen löytymistä tuhansien kappaleiden joukosta.


PARAS AUTOVAHVISTIN EUROOPASSA 2010-2011

MOSCONI GLADEN AS 100.4

MOSCONI GLADEN AS 100.4

Mosconi Gladen AS 100.4:n tyylitelty ulkonäkö ja laadukas rakenne ovat taattua italialaista työtä. Elegantisti suunniteltu nelikanavainen vahvistin toimii AB-luokassa ja sisältää tämän luokan vahvistimelta odotettavissa olevien ominaisuuksien lisäksi paljon muutakin. Miltä kuulostaa esimerkiksi korttipaikka, johon voidaan asettaa moduuli, joka sisältää autokohtaisesti ohjelmoidut taajuuskorjaimet ja äänikuvan parannukset? Vahvistin tasapainoilee täydellisesti perinteiden ja innovaation välillä ja täyttää vaativimmankin audiofiilin odotukset.


PARAS AUTOKAIUTIN EUROOPASSA 2010-2011

AUDISON VOCE AV K6

AUDISON VOCE AV K6

Audisonin menestyksekkään Thesis Linen -kaiuttimien myötä tullut kokemus on mahdollistanut huippuluokan toiston siirtämisen myös edullisempaan tuotteeseen. Audisonin Voce AV K6 2-tiejärjestelmä voidaan asentaa helposti mihin tahansa autoon. Se tuottaa riittävästi äänenpainetta jopa keskitehoisilla vahvistimilla, ja äärimmäisen lineaarinen toiminta sekä alhainen särö täyttää jopa audiofiilin toiveet.


PARAS AUTON OEM-LAITTEISTON INTEGROINTIJÄRJESTELMÄ EUROOPASSA 2010-2011

JBL MS-8

JBL MS-8

JBL:n MS-8 edustaa integroitujen OEM-autolaitteiden laajennusmahdollisuuksissa uusinta tekniikkaa. MS-8 ottaa vastaan kaiutintasoista signaalia mistä tahansa OEM-äänilähteestä, joten käyttö on mahdollista hankalissakin OEM-ratkaisuissa. Järjestelmässä on paljon ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten radiotaajuuksilla toimiva kauko-ohjain, lisänäyttö ja stereomikrofoni. Sisäänrakennettu kalibrointi kestää vain 10 minuuttia, ja se optimoi automaattisesti mm. jakotaajuudet, taajuusvasteen ja aikaviiveet. Tuloksena on täydellinen toisto ja realistinen äänimaailma mille tahansa kuuntelupaikalle. MS-8 on täydellinen ratkaisu kaikkiin OEM-laitteistolla varustettuihin autoihin.


PARAS AUTOSUBWOOFER EUROOPASSA 2010-2011

PIONEER TS-SW3001

PIONEER TS-SW3001

Laadukkaan bassotoiston voi saavuttaa uhraamatta kaikkea tilaa autosta. Pioneer TS-SE3001 on teknisesti erittäin edistyksellinen subwoofer. Elementti on rakenteeltaan äärimmäisen ohut, joten samalla, kun se vie vähän tilaa kotelosta, saadaan kotelonkin koko erittäin pieneksi. Tämä upea ja teknisesti edistynyt 12-tuumainen subwoofer tarjoaa sekä tehokkaan että laadukkaan bassotoiston sukomattoman pienessä kotelossa.


PARAS AUTON HIGHEND-KOMPONETTIKAIUTIN EUROOPASSA 2010-2011

BEWITH CONFIDENCE BIANCO FUJI

BEWITH CONFIDENCE BIANCO FUJI

Kukaan ei osannut odottaa perinteisen dynaamisen kaiuttimen totaalista muodonmuutosta uudella vuosituhannella – tai että uutuus käyttäisi ainutlaatuista kartioratkaisua myös diskanttielementissä. Vaikka Bewithin elementit vaikuttavat aivan tavallisilta ensi silmäyksellä, ovat ne suunniteltu täysin eri tavalla, toimivat eri tavoin ja asennetaan erilailla. Ne ovat ainoat epäsymmetrisiä kartioita käyttävät kaiuttimet maailmassa. Bewithin kaiuttimet tuovat highend-tason toiston autoon täysin omanlaisella tavallaan.