EISA AWARDS 2018-2019

Euroopan parhaat autohifi- multimedia- ja navigointilaitteet

EISA

EISA (Expert Imaging and Sound Association) on vuonna 1982 perustettu järjestö, jonka asiantuntijajäseninä ovat äänentoisto-, kuvantoisto- ja kamera-alan erikoislehdet 20 Euroopan maasta. EISAn asiantuntijajäsenet valitsevat vuosittain audio, video ja kamera tuoteryhmistä testeissä ja tutkimuksissa parhaaksi katsomansa - EISA Awards -kunniamainintaan oikeuttavat tuotteet. Tuotteet, jotka on testattu ja tutkittu alan lehdissä kautta Euroopan. Vain nämä tuotteet ovat oikeutettuja kantamaan ”EISA Award Best Product” -logoa. Logoa, josta on muodostunut EISAn yli 30 vuoden olemassaolon aikana Euroopassa eräs alansa ehdottomasti tunnetuimmista ja arvostetuimmista palkinnoista, niin kuluttajien kuin asiantuntijoidenkin parissa. EISA Award Best Product -tuotteet edustavat tuoteryhmänsä ja hintaluokkansa huippua. EISA Award Best Product -tuote on aina hyvä ja luotettava valinta. Suomessa EISAn jäseninä ovat AutoSound-lehti, Hifimaailma ja Kamera-lehti.

Katso lisää EISAn kotisivuilta: www.eisa.eu

 

 

EISA AUTON OHJELMALÄHDE 2018-2019

Pioneer AVIC-Z910DAB

Pioneer-malliston lippulaivana tähän ohjelmalähteeseen on pakattu kaikki ominaisuudet, joita vaativa käyttäjä vain suinkin voisi kaivata. Keskeisinä toimintoina on Apple CarPlayn langaton ja langallinen toiminta, jonka lisänä on myös langalliset AndroidAuto-toiminnot. Näillä älypuhelimen käyttö ohjelmalähteen kanssa on mukavaa ja helppoa. Laitteessa on myös navigointi, sisääntulot kahdelle kameralle, DAB+ viritin, USB- ja HDMI-liitännät. AVIC-Z910DAB tarjoaa myös langattoman Bluetooth-yhteyden samoin kuin sisäänrakennetun WiFin, joka tekee älypuhelimen kytkennästä ja käytöstä lasten leikkiä. AppRadio Mode+ tarjoaa käyttäjälle todella laajan viihdetarjonnan ja AVIC-Z910DAB:n häikäisevä äänenlaatu tekee siitä todella kovan luun kilpailijoille.

Suomessa Pioneeria edustaa: Digisound Oü Suomen sivuliike, 020-774 97 80, www.pioneer-car.fi

 


EISA AUTON SIGNAALIPROSESSORI 2018-2019

Helix DSP MINI

Tämä edullisimman hintatason audioprosessori tarjoaa paljon enemmän toimintoja kuin hinnan perusteella voisi odottaa. Laite on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen, joten sen voi päivittää vastaamaan tulevaisuuden autojen vaatimuksiin, sekä hyväksymään kaikki toiminnallisuuteen ja käyttöliittymään tulevat WiFin ja auton laitteisiin integroitumisen päivitykset. Sen erittäin joustava ja todella tehokas PC-ohjelmisto takaa kaikkien ohjelmalähteiden täydellisen käsittelyn ja tarjoaa mahdollisuuden myös henkilökohtaisesti räätälöityyn prosessointiin jotta voit saavuttaa parhaan mahdollisen äänentoiston autossasi. Uusiin toimintoihin kuuluu algoritmeja basso- ja keskikanavan prosessointiin, samoin kuin äänikuvan ja taajuusbalanssi parantamiseen. Laite on yhteensopiva korkearesoluutioisen musiikin kanssa 96kHz/24-bit tarkkuuteen saakka. Jos sinulla on kuusikanavainen audiojärjestelmä, Helix DSP Mini hoitaa kaiken.

Suomessa Helixia edustaa: AudioImport, 0207-699 860, www.audioimport.fi

 


EISA AUTOVAHVISTIN 2018-2019

Ground Zero GZPA 4SQ

Ensisilmäyksellä tämä näyttää hyvin suoraviivaiselta nelikanavaiselta vahvistimelta, mutta jo nopea kuuntelu tekee selväksi, että Ground Zero GZPA 4SQ kykenee paljon parempaan kuin tavalliset vahvistimet. Menestyksen avain on “putkisoundi”, jonka tarjoaa käyttäjän säädettävissä oleva bias-säätö AB-luokasta A-luokkaan. Jokainen neljästä kanavasta omaa kaksi paria tehokkaita MOSFET-transistoreja, virtalähteessä taas on käytetty ylikokoista muuntajaa joka antaa mahdollisuuden suuriin tehoihin dynaamisella materiaalilla. Lopputuloksena on vahvistin, joka on täynnä huippulaatuista teknologiaa, komponentteja ja suunnittelua. Näihin kuuluvat esimerkiksi Saksassa valmistetut, pienihäviöiset MCAP-MKP -kondensaattorit, Burr-Brown -operaatiovahvistimet sekä japanilaiset Nichicon -kondensaattorit.

Suomessa Ground Zeroa edustaa: AudioImport, 0207-699 860, www.audioimport.fi

 


EISA DSP-AUTOVAHVISTIN 2018-2019

JL Audio VX800/8i

USA:ssa suunniteltujen DSP-vahvistimien joukossa JL Audiota on vaikea voittaa. Sen suoran signaalitien, sisääntulosta ulostuloon, ansiosta VX800/8i tuuppaa ilmoille hämmästyttävän hyvän äänenlaadun. Se on kokoäänialueen kahdeksankanavainen D-luokan vahvistin, jossa on sisäänrakennettu signaaliprosessori. Tämä tarjoaa laajan skaalan asennuksesta riippuvaisia asetuksia. Nopea, toisen sukupolven NexD2 -piiri hoitaa kristallinkirkkaan äänen analogisiin RCA-lähtöihin ja digitaalisiin (96kHz/24-bit tukeviin) ulostuloihin. Tehokkaat ja viileänä pysyvät vahvistinasteet tuottavat 75 watin jatkuvan tehon jokaiseen kanavaan 4 ohmin kuormaan. Lisäksi saatavilla on Vxi-BTC Bluetooth -kommunikaattori ja Vxi-HUB reititin, joilla voi hoitaa hienosäädön ja kytkennät, tarpeen vaatiessa jopa viidelle Vxi -vahvistimelle yhtä aikaa.

Suomessa JL Audiota edustaa: Simex Oy, 09-41 500 210, www.simex.fi

 


EISA AUTON SUBWOOFER 2018-2019

Audison APBX 10 AS

Kompaktin designin ja loppuun asti ajateltujen teknologioiden yhdistelmä tekee tästä aktiivisubwooferista täydellisen ratkaisun modernien autojen alkuperäisten audiojärjestelmien päivittämiseen. Tehokkaan, HE-LI (High Efficiency – Low Impedance) teknologialla varustetun vahvistimen käyttö yhdessä tarkkaan suunniteltujen elementtien kera tarjoaa korkean dynamiikan hämmästyttävän pienestä kotelosta. Laitteen konfiguroinnin helppous ja hyvä yhteensopivuus tekee asennuksesta yksinkertaisen prosessin. Koska laitteessa on kaiutintasoiset RCA-liitännät ja SSP (Sub Smart Plug) liitin, subwooferin voi tarvittaessa nopeasti irrottaa ja asentaa takaisin. Audison APBX 10 AS todistaa vaivattomasti, että markkinoiden johtavan subbasso-murinan tuottamisen ei tarvitse maksaa maltaita.

Suomessa Audisonia edustaa: Simex Oy, 09-41 500 210, www.simex.fi

 


EISA AUTON ÄLYKÄS PÄIVITYSRATKAISU 2018-2019

Match UP 7BMW

Match Up 7BMW on suunniteltu erityisesti BMW-autoihin ja yhteensopivaksi niiden “Hi-Fi System”-audiojärjestelmiin. Sen mukana tulee kiinnityslevy ja plug-and-play -johtosarja, joten sen voi asentaa minuuteissa. Se on edullinen parannus ja tarjoaa saumattoman integraation ja siten enemmän tehoa ja dynamiikkaa autosi audiojärjestelmään. Seitsemänkanavainen, Class HD-luokan vahvistin ohjaa ylimääräisen tehon bassokaiuttimille, joten saavutettava äänenlaatu on todella dynaaminen. Sitä ei usko ennen kuin sen kuulee! Tehokas 64-bittinen DSP osaa ottaa parhaimman suorituskyvyn irti alkuperäisistä kaiuttimista, myös keskikanavasta, ja tarjoaa siten voimakkaan bassotoiston ja valtavan paljon paremman äänikuvan, riippumatta istumapaikastasi autossa.

Suomessa Matchia edustaa: AudioImport, 0207-699 860, www.audioimport.fi

 


EISA AUTON INTEGRAATIORATKAISU 2018-2019

MOSCONI Gladen Pico 8|12 DSP

Gladen Pico 8|12 on suunniteltu niin pieneksi kuin täydellisen audiojärjestelmän vain suinkin voi. Se tarjoaa sisääntulosignaalien erinomaisen kontrolloinnin ja sisältää universaalin liittymän alkuperäisten ohjelmalähteiden liittämiseksi. Laitteessa on 3x9-kaistainen parametrinen taajuuskorjain, viive- ja tasonsäädöt sisääntuloissa ja lisäksi joustava mikseri signaalin ohjaukseen. Nopeat PWM-piirit prosessoivat suoraan 96kHz/24-bit resoluutiota. 12 DSP-kanavaa ohjaa kahdeksaa G/H-luokan vahvistinkanavaa. Laite on ensimmäinen Mosconi Gladen -tuote  joka toimii suoraan Gladen Aures -mittausjärjestelmän kanssa, joten integrointi on helpompaa kuin koskaan. Toimintoihin kuuluu automaattinen DSP-asetusten teko ja keskikanavan ohjaus, sekä miksaus, summaus ja erikoisalgoritmivaihtoehdot.

Suomessa Gladenia ja Mosconia edustaa: SK-Autosound, 010 29 22 800, www.sk-autosound.fi

 


EISA AUTON HIGH-END LAITE 2018-2019

Audison TH K2 II A Coro

Audisonin asiallinen  lähestymistapa tarkoittaa, että TH K2 II  Coro ei koreile turhuuksilla vaan sen sijaan siinä on käytetty parhaiten käyttötarkoitukseen sopivia materiaaleja. Tässä kaksitiesarjassa on 165 mm bassokaiutin ja 38 mm kalottidiskantti, molemmissa on käytetty ylimitoitettuja neodyymimagneetteja toistoalueen ja dynamiikan laajentamiseksi niin paljon kuin mahdollista. Kaikki suunnittelukriteerit ovat olleet todella tiukat ja molempien elementtien tuotekehitys kesti 24 kuukautta. Audisonin ponnistelut ovat selvästi kantaneet hedelmää. Nämä ilmiömäiset kaiutinelementit ovat täydellinen pari modernille DSP-teknologialle ja ovat valmiina vastaamaan pienimpiinkin säätömuutoksiin.

Suomessa Audisonia edustaa: Simex Oy, 09-41 500 210, www.simex.fi

 


EISA AUTON INNOVAATIORATKAISU 2018-2019

Gladen Aures

Gladen Aures on ensimmäinen ja ainoa mittausjärjestelmä, joka hyödyntää binauraalisia korvasensoreita ja korkealaatuisia mikrofoneja ja tuottaa näin erittäin tarkat mittaustulokset. Tämä syvällinen analyysi käyttää psykoakustisia periaatteita saavuttaakseen vaikuttavan tarkan äänensäädön. Auresia voi käyttää yksinään tai yhdessä MOSCONI Gladen DSP-tuotteiden kanssa, jolloin käytössä on vieläkin enemmän hienosäätömahdollisuuksia. Tällöin järjestelmä ehdottaa muuttujia puoliautomaattisia mittauksia ja DSP-säätöjä varten, tehden järjestelmän säätämisestä nopeaa ja tehokasta. Viiveitä ja taajuusvastetta voi säätää myös käsin, jotta äänen voi sovittaa omiin henkilökohtaisiin mieltymyksiinsä sopiviksi.

Suomessa Gladenia edustaa: SK-Autosound, 010 29 22 800, www.sk-autosound.fi

 


COMBINED AWARD WITH HT AUDIO GROUP

EISA MATALAN TILAN KAIUTINKOMPONENTTI 2018-2019

Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

Tämä Morel Integra-elementti on suunniteltu helppoon asennukseen ahtaisiin tiloihin, joten tätä samaa elementtiä voidaan käyttää sekä autossa että kotikäytössä seinäkaiuttimissa, vain eri nimellä varustettuna. Sen pienen asennussyvyyden ansiosta se soveltuu seinäasennukseen sopiviin kehyksiin, eikä vaadi taakseen juuri lainkaan tilaa, samaten kuin autoihin. Asennussyvyys on vain 17 mm. “Endumax”-monikerroskartio 2,1 tuuman puhekelalla hoitaa matalat äänet ja “Acuflex” pehmytkalotti 1,1 tuuman puhekelalla diskantin, molemmat tarkasti ja kontrolloidusti. Elementti on älykkäästi suunniteltu ja käyttää samaa magneettia sekä bassolle, että diskantille, joka säästää tilaa ja tarjoaa lähes täydellisen vaihekuvion. Tämä “Zero-Point” kaksoissamankeskinen teknologia varmistaa sen, että rajallisen tilan ei tarvitse vaikuttaa kaiuttimen hyvään äänentoistoon.

 

 

Kaikki vuoden 2018-2019 valinnat eri tuoteryhmissä ovat:

EISA AWARDS 2018-2019

HI-FI EXPERT GROUP       
EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019
Pro-Ject Juke Box S2
EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019
Denon CEOL N10
EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019
Naim Audio Uniti Atom
EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019
DALI Callisto 6C & Sound Hub
EISA STEREO SYSTEM 2018-2019
Marantz ND8006/PM8006
EISA STEREO RECEIVER 2018-2019
Yamaha R-N803D
EISA AMPLIFIER 2018-2019
Primare I15 Prisma
EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019
Pioneer A-40AE
EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019
NAD M32
EISA STREAMER 2018-2019
Pro-Ject Stream Box S2 Ultra
EISA DAC 2018-2019
Chord Electronics Hugo 2
EISA TURNTABLE 2018-2019
Technics SL-1200GR
EISA LOUDSPEAKER 2018-2019
ELAC Adante AS-61
EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019
Q Acoustics 3050i
EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019
Harman Kardon Citation 500
EISA HEADPHONE 2018-2019
Sennheiser HD 660 S
EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019   
Focal Clear
EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019
Micromega M-One M-150

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP   
EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP       
EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019
Denon AVC-X8500H
EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019
Pioneer VSX-933
EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
KEF Q Series
EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019
Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM
EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019
Focal 300IWLRC6 / 300IW6
EISA SOUNDBAR 2018-2019
LG SK10Y
EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019
Polk Audio MagniFi MAX
EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019
SVS SB-4000

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP       
EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series
EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

COMBINED WITH IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP   
EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP       
EISA HOME THEATRE TV 2018-2019
Philips 65OLED903
EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019
Philips 55OLED803
EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019
TCL 55DC760
EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019
LG 65SK9500
EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019
LG OLED65E8
EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019
Samsung 65Q9FN
EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019
Sharp Aquos LV-70X500E
EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019
BenQ W1700
BenQ HT2550 (in the USA)
EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019
Sony VPL-VW760ES

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP       
EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Panasonic DP-UB9000 series
EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019
Sony UBP-X700

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP   
EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP       
EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019
Sony α7 III
EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019
Nikon D850
EISA DSLR CAMERA 2018-2019
Canon EOS 6D Mark II
EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019
Canon EOS M50
EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019
Sony Cyber-shot RX10 IV
EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Fujifilm X-H1
EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019
Sony α7R III
EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019
SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art
EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019
Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD
EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019
Canon EF 85mm f/1.4L IS USM
EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019
Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR
EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 16-35mm F2.8 GM
EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019
Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD
EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019
Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS
EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019
Canon Speedlite 470EX-AI
EISA PHOTO SERVICE 2018-2019
CEWE Photobook Pure

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP   
EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019
Panasonic LUMIX DC-GH5S
COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP       
EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019
Huawei P20 Pro

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP       
EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019
Nokia 7 Plus
EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019
Honor 10
EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019
NOA Element N10
EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019
AKG N700NC
EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019
JBL Xtreme 2
EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019
JBL Endurance DIVE
EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019
LG XBOOM AI ThinQ WK7
LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)
EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019
Pioneer XDP-02U

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP       
EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019
Huawei P20 Pro

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP   
EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019
iFi Audio xDSD

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP       
EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019
Pioneer AVIC-Z910DAB
EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019
Audison TH K2 II A Coro
EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019
Match UP 7BMW
EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019
Audison APBX 10 AS
EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019
Helix DSP MINI
EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019
Ground Zero GZPA 4SQ
EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019
JL Audio VX800/8i
EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019
Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP
EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019
Gladen Aures

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP   
EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019
Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

 

Lisätietoa: www.eisa.eu