EISA AWARDS 2014-2015

Euroopan parhaat autohifi- multimedia- ja navigointilaitteet

EISA

EISA (European Imaging and Sound Association) on vuonna 1982 perustettu järjestö, jonka asiantuntijajäseninä ovat äänentoisto-, kuvantoisto- ja kamera-alan erikoislehdet yli 19 Euroopan maasta. EISAn asiantuntijajäsenet valitsevat vuosittain audio, video ja kamera tuoteryhmistä testeissä ja tutkimuksissa parhaaksi katsomansa - EISA Awards -kunniamainintaan oikeuttavat tuotteet. Tuotteet, jotka on testattu ja tutkittu alan lehdissä kautta Euroopan. Vain nämä tuotteet ovat oikeutettuja kantamaan ”EISA Award Best Product” -logoa. Logoa, josta on muodostunut EISAn yli 30 vuoden olemassaolon aikana Euroopassa eräs alansa ehdottomasti tunnetuimmista ja arvostetuimmista palkinnoista, niin kuluttajien kuin asiantuntijoidenkin parissa. EISA Award Best Product -tuotteet edustavat tuoteryhmänsä ja hintaluokkansa huippua. EISA Award Best Product -tuote on aina hyvä ja luotettava valinta. Suomessa EISAn jäseninä ovat AutoSound-lehti, Hifimaailma ja Kamera-lehti.

Katso lisää EISAn kotisivuilta: www.eisa.eu

 

VUODEN 2014-2015 AUTON HD-MEDIASOITIN EUROOPASSA

Audison bit Play HD

Audiofiilit voivat nyt nauttia HD-tasoisesta musiikista liikkeellä ollessaan, Audisonin bit Play HD-mediatoistimen avulla. Se on maailman ensimmäinen HD-toistin joka on suunniteltu erityisesti autokäyttöön. Bit Play HD voi toistaa audioformaatteja (kuten WAV ja FLAC) 96kHZ/24bit resoluutioon asti ja videoformaatteja 1080p asti. Käyttäjä voi valita käyttääkö laitetta sen mukana tulevan tavanomaisen IR-kaukosäätimen avulla, vai älypuhelinsovelluksella. Laitteesta saa HD-tasoista materiaalia ulos HDMI- ja Toslink-liitäntöjen kautta. Video- ja musiikkitiedostot voi tallentaa laitteen sisäiseen SSD-muistiin ja siihen voi kytkeä ulkoisia kiintolevyjä tai muita massamuisteja kahden USB-portin kautta tiedonsiirtoa tai suoraa toistoa varten.

Katso videoesittely tuotteesta.

Suomessa Audisonia edustaa: Simex Oy, 09-41 500 210, www.simex.fi

 


VUODEN 2014-2015 AUTON NAVI-MEDIA JÄRJESTELMÄ EUROOPASSA

Pioneer AVIC-F60DAB

Pioneerin AVIC-F60DAB on markkinoiden täydellisimmin varusteltu ohjelmalähde. Se vastaanottaa sisältöä monista eri lähteistä ja siinä on erinomainen älypuhelinliittymä. Laitteessa on myös modernit MHL/HDMI-sisääntulot. Älypuhelinohjauksen ansiosta käyttäjä voi nauttia Pioneerin AppRadio-tilasta ja käyttää MirrorLink-toimintoa puhelimen toimintojen ohjaukseen laitteen omalta kapasitiiviselta 7 tuuman kosketusnäytöltä. Laite tukee Applen CarPlayta ja siinä on sisäinen ääniprosessori ja digitaaliradioviritin, jossa on ajansiirtotoiminto.

Navigoinnin tarkkuuden varmistamiseksi laite käyttää monipuolisia antureita, kuten gyroskooppia, kiihtyvyysmittaria, liiketunnistusta ja kompassia. Tämä laite on tällä hetkellä markkinoiden paras navi-soitin ja se tarjoaa enemmän ominaisuuksia ja toimintoja kuin koskaan ennen.

Katso videoesittely tuotteesta.

Suomessa Pioneeria edustaa: Pioneer Finland, 020-7749 783, www.pioneer.fi

 


VUODEN 2014-2015 AUTOVAHVISTIN EUROOPASSA

Mosconi Gladen D2 100.4 DSP

Mosconi Gladen D2 100.4 DSP tarjoaa kaiken, mitä voit odottaa autovahvistimelta, paitsi isoa fyysistä kokoa. Tämä on ällistyttävän pieni vahvistin, joka tarjoaa paljon tehoa pienistä ulkomitoista. 4x100 wattia on kunnioitettava teholukema isokokoisellekin vahvistimelle. Samaan pieneen kuoreen on sovitettu myös suorituskykyinen digitaalinen signaaliprosessori, jonka ansiosta D2 100.4 DSP voi toimia hienostuneen ja korkeatasoisen äänijärjestelmän sydämenä. Tavanomaisten kytkentöjen lisäksi laitteessa on langaton Bluetooth ja optinen sisäänmeno. Prosessoria voi kontrolloida langattomasti käyttämällä valinnaista Bluetooth-modulia tai USB:ta. Termi ”älyvahvistin” ei ole vielä yleisesti käytössä, mutta tämä laite on täydellinen esimerkki sellaisesta.

Katso videoesittely tuotteesta.

Suomessa Mosconia edustaa: AudioVision, 040-540 8590, www.audiovision.fi

 


VUODEN 2014-2015 AUTOKAIUTINJÄRJESTELMÄ EUROOPASSA

Rainbow GL-C6.2

GL-C6.2 on Rainbown Germanium-sarjan huippumalli. Bassoelementeissä on kerrosrakenteinen kalvo, joka koostuu paperi- ja alumiinikerroksista. Tarkoituksena on saavuttaa molempien materiaalien hyvät ominaisuudet. Elementeissä on erittäin voimakas magneettirakenne ja jäähdytys. Kaksi alumiinista oikosulkurengasta magneettirakenteen sisällä pienentävät säröä. Diskanteissa on huolella tehdyt erikoispäällystetyt pehmytkalotit sekä akustinen takakammio. Kaiutinsarjassa on jakosuotimet, joissa on impedanssikorjaus bassoelementeille ja taajuuskorjaus diskanteille. Hienon suunnittelun ja siitä seuraavan täydellisen tasapainoinen ja luonnollinen ääni teki GL-C6.2-sarjasta selkeän EISA-voittajan.

Katso videoesittely tuotteesta.

Suomessa Rainbow:ta edustaa: AudioImport, 0207-699 860, www.audioimport.fi

 


VUODEN 2014-2015 AUTOSUBWOOFER EUROOPASSA

Morel Ultimo 10 Titanium

Ultimo 10 Titanium edustaa tämän päivän huipputuotelinjaa yhdeltä modernin kaiutinteknologian kehittäjistä. Tässä elementissä on titaanista valmistettu puhekelan runko, joka antaa valtaisan tehonkeston. Tämän lisäksi Ultimo 10 Titaniumissa on ainutlaatuinen, halkaisijaltaan 13-senttinen magneetin ulkopuolelle sijoitettu Hexatech-puhekela. Subwooferissa on myös Morelin uusi ja tehokas tuplamagneetti- moottorirakenne, jossa magneetissa on kuparista valmistettu kuori parhaan mahdollisen äänentoiston saavuttamiseksi. Elementti soveltuu pieniin koteloihin. Tämä on yksi parhaista saatavilla olevista subwoofer-elementeistä. Tässä elementissä yhdistyy äänenlaatu ja tehonkesto tavalla, jota on normaalisti vaikea saavuttaa yhdellä ja samalla elementillä.

Katso videoesittely tuotteesta.

 


VUODEN 2014-2015 AUTON PREMIUM PÄIVITYSRATKAISU EUROOPASSA

Alpine X800D-ML

Alpine on esitellyt uuden Alpine Style-konseptin, jonka avulla premium-autojen omistajat voivat päivittää autojensa alkuperäiset viihde- ja navigaatiojärjestelmät sille tasolle, jota näiltä autoilta voi odottaa. Sarjan ensimmäinen tuote, X800D-ML on tarkoitettu Mercedeksen M-sarjan autoihin. Tuote on täydellinen, suorituskykyinen multimedia/ navigointisovellus, joka integroituu auton omaan järjestelmään, kuten pysäköintiavustimeen tai ilmastointiin. Perustuen Alpinen huipputason navimedia-laitteeseen, tämä laite on täysin kustomoitu nimenomaan Mercedekseen. Siinä on 8-tuumainen näyttö, joka on 60% suurempi kuin auton alkuperäinen. X800D-ML:ssä on sisäänrakennettu DAB/DAB+ digiradioviritin sekä puhelinkäyttöön Bluetooth äänikomennoilla. Laite sulautuu täydellisesti M-sarjan Mercedeksen kojelautaan ja tyyliin ja sen ääniasetukset on suunniteltu sopimaan auton sisätilojen akustiikkaan. Tämä on erittäin kehittynyt mediajärjestelmä erittäin kehittyneeseen autoon!

Katso videoesittely tuotteesta.

Suomessa Alpinea edustaa: Audio Hellman Oy, 02-2437454, www.audiohellman.fi

 


VUODEN 2014-2015 AUTOON INTEGROITU RATKAISU EUROOPASSA

Audison AP8.9 bit

Tämä suorituskykyinen integrointiprosessori sulautuu täydellisesti lähes minkä tahansa auton alkuperäiseen audiojärjestelmään. Se kompensoi kaikenlaiset alkuperäisen järjestelmän virheet ja ongelmat sekä tarjoaa tarvittavat korjaukset yhdeksään erilliseen kanavaan. Sisäänrakennetun 8-kanavaisen vahvistimen kanavat voidaan järjestää, ryhmitellä ja sillata sisäisesti käyttäjän tarpeiden tai järjestelmän layoutin mukaan. AP8.9 bit:iin on valmiiksi ohjelmoitu esiasetuksia tyypillisten kaiutinjärjestelmien ohjaukseen, mutta laitteen parametrit ovat täysin kustomoitavissa ja käyttäjät voivat jakaa tekemiään asetuksia muiden käyttäjien kanssa netin välityksellä. Tämä on kompakti ja erittäin joustava laite, jolla voi saavuttaa suuren parannuksen lähes minkä tahansa auton alkuperäiseen audiojärjestelmään.

Katso videoesittely tuotteesta.

Suomessa Audisonia edustaa: Simex Oy, 09-41 500 210, www.simex.fi

 


VUODEN 2014-2015 AUTON HIGH-END-TUOTE EUROOPASSA

Ground Zero GZPC 163SQ-LTD

High-end-järjestelmien luominen autoon on erittäin vaikeaa. Maailman parhaatkaan kotikaiuttimet eivät soisi autossa hyvin. Ground Zeron GZPC 163SQ-LTD on kuitenkin suunniteltu nimenomaan autokäyttöön ja sarjan bassoelementti on optimoitu tuottamaan bassoa mahdollisimman tehokkaasti auton sisätiloissa ja niiden akustiikassa. Elementtien kalvo on yhdistelmä magnesiumia ja keraamista materiaalia, jolla saavutetaan erinomainen säteilykuvio keskiäänialueelle. Tarkkaan suunniteltu kalottidiskantti pystyy tuottamaan erinomaisen ylä-äänien toiston. Ainutlaatuinen passiivijakosuodin koostuu erittäin korkeatasoisista komponenteista ja sillä pystyy tekemään joustavia säätöjä, jolloin käyttäjän ei tarvitse turvautua pelkästään digitaaliseen prosessointiin. Kaiken tämän lopputuloksena nämä kaiuttimet tuottavat dynaamisen, tarkan, kontrolloidun ja voimakkaan soundin, jonka auton high-end-järjestelmä ansaitsee.

Katso videoesittely tuotteesta.

Suomessa Ground Zeroa edustaa: AudioImport, 0207-699 860, www.audioimport.fi

 


 

Kaikki vuoden 2014-2015 valinnat eri tuoteryhmissä ovat:
(Katso myös videoesittelyt EISA:n kotisivuilta)

 

Expert Group Hi-Fi

 

European Stereo System 2014-2015 

Marantz SA8005/PM8005

 

European Digital Source 2014-2015 

Sony HAP-Z1ES

 

European Hi-Fi Headphone 2014-2015 

OPPO PM-1

 

European High-End Audio 2014-2015 

KEF Reference 5

 

European High-End Audio Solution 2014-2015 

Avantgarde Acoustic ZERO 1

 

European USB DAC 2014-2015 

Asus Essence III

 

European Analogue Source 2014-2015 

Pro-Ject Xtension 9 Evolution Superpack

 

European Compact Hi-Fi System 2014-2015 

JBL Authentics L16 

 

European Multiroom System 2014-2015 

Samsung M7

 

European Hi-Fi Accessory 2014-2015 

iFi nano iDSD

 

                      ((combined with HT Audio)) 

                      European Loudspeaker System 2014-2015 

                      Bowers & Wilkins 683 S2 Theatre

 

                      European ON-WALL LOUDSPEAKER SYSTEM 2014-2015 

                      DALI RUBICON LCR

 

 

Expert Group HT Audio

 

European HT Receiver 2014-2015 

Pioneer VSX-924

 

European HT SOUNDBAR 2014-2015 

Focal Dimension

 

European HT SoundbASE 2014-2015 

LG LAB540

 

European HT SOLUTION 2014-2015 

Philips Fidelio E5

 

European HT HIGH-END 2014-2015 

Yamaha CX-A5000/MX-A5000

 

                      ((Combined with HT Display & Video)) 

                      European BLU-RAY PLAYER 2014-2015 

                      Panasonic DMP-BDT700

 

                      ((combined with Hi-Fi)) 

                      European Loudspeaker System 2014-2015 

                      Bowers & Wilkins 683 S2 Theatre

 

                      European ON-WALL LOUDSPEAKER SYSTEM 2014-2015 

                      DALI RUBICON LCR

 

 

Expert Group HT Display & Video

 

European Full HD TV 2014-2015  

Samsung UE55H7005

                     

European High-End TV 2014-2015

LG 77EC980V

 

European 4K Ultra HD TV 2014-2015

Sony KD-65X9005B

 

European Smart TV 2014-2015

LG 55LB870V

 

European CamcordeR 2014-2015

Sony FDR-AX100

 

European HT ProjectoR 2014-2015

Epson EH-TW9200W

 

                      ((Combined with Photo))

                      European Photo & Video camerA 2014-2015

                      Panasonic LUMIX DMC-GH4

 

                      European LIFESTYLE CamcordeR 2014-2015

                      Canon LEGRIA mini X

 

                      ((Combined with HT Audio))

                      European BLU-RAY PLAYER 2014-2015

                      Panasonic DMP-BDT700

 

 

Expert Group Photo


EUROPEAN CONSUMER DSLR CAMERA 2014-2015

Canon EOS 1200D

 

EUROPEAN ADVANCED DSLR CAMERA 2014-2015

Pentax K-3

 

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2014-2015

Nikon D4s

 

EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2014-2015

Olympus OM-D E-M10

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT SYSTEM CAMERA 2014-2015

Fujifilm X-T1

 

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2014-2015

Sony Alpha 7R

 

EUROPEAN COMPACT CAMERA 2014-2015

Sony Cyber-shot RX100 III

 

EUROPEAN ADVANCED COMPACT CAMERA 2014-2015

Panasonic LUMIX DMC-FZ1000

 

EUROPEAN TRAVEL COMPACT CAMERA 2014-2015

Panasonic LUMIX DMC-TZ60

 

EUROPEAN CONNECTED CAMERA 2014-2015

Samsung NX30

 

EUROPEAN DSLR LENS 2014-2015

Sigma 50mm F1.4 DG HSM [A]

 

EUROPEAN DSLR ZOOM LENS 2014-2015

Tamron 16-300mm F3.5-6.3 Di II VC PZD

 

EUROPEAN DSLR TELEPHOTO ZOOM LENS 2014-2015

Tamron SP 150-600 mm F5-6.3 VC USD

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM LENS 2014-2015

Fujinon XF56mmF1.2 R

 

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2014-2015

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm F2.8

 

EUROPEAN PHOTO ACCESSORY 2014-2015

Manfrotto MT055CXPro4

 

                      ((Combined with HT Display & Video))

                      European Photo & Video camerA 2014-2015

                      Panasonic LUMIX DMC-GH4

 

                      European LIFESTYLE CamcordeR 2014-2015

                      Canon LEGRIA mini X

 

                      ((combined with Mobile))

                      EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015

                      Samsung Galaxy K zoom

 

 

Expert Group Mobile Devices

 

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2014-2015
LG G3

 

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2014-2015
Huawei Ascend P7

 

EUROPEAN HEADPHONE 2014-2015

AKG K845BT

 

EUROPEAN TABLET 2014-2015
Sony Xperia Z2 Tablet

 

EUROPEAN MOBILE AUDIO SYSTEM 2014-2015

Harman Kardon Esquire Mini

 

                      ((combined with Photo))

                      EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015

                      Samsung Galaxy K zoom

 

 

Expert Group In-Car Electronics

 

EUROPEAN IN-CAR HD MEDIA PLAYER 2014-2015

Audison bit Play HD

 

EUROPEAN IN-CAR NAVI-MEDIA SYSTEM 2014-2015

Pioneer AVIC-F60DAB

 

EUROPEAN IN-CAR AMPLIFIER 2014-2015

MOSCONI GLADEN D2 100.4 DSP

 

EUROPEAN IN-CAR SPEAKER SYSTEM 2014-2015

Rainbow GL-C6.2

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2014-2015

Morel ULTIMO 10 Titanium

 

EUROPEAN IN-CAR PREMIUM UPGRADE 2014-2015

Alpine X800D-ML

 

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION 2014-2015

Audison AP8.9 bit

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2014-2015

Ground Zero GZPC 163SQ-LTD

 

Lisätietoa: www.eisa.eu