EISA AWARDS 2017-2018

Euroopan parhaat autohifi- multimedia- ja navigointilaitteet

EISA

EISA (European Imaging and Sound Association) on vuonna 1982 perustettu järjestö, jonka asiantuntijajäseninä ovat äänentoisto-, kuvantoisto- ja kamera-alan erikoislehdet 20 Euroopan maasta. EISAn asiantuntijajäsenet valitsevat vuosittain audio, video ja kamera tuoteryhmistä testeissä ja tutkimuksissa parhaaksi katsomansa - EISA Awards -kunniamainintaan oikeuttavat tuotteet. Tuotteet, jotka on testattu ja tutkittu alan lehdissä kautta Euroopan. Vain nämä tuotteet ovat oikeutettuja kantamaan ”EISA Award Best Product” -logoa. Logoa, josta on muodostunut EISAn yli 30 vuoden olemassaolon aikana Euroopassa eräs alansa ehdottomasti tunnetuimmista ja arvostetuimmista palkinnoista, niin kuluttajien kuin asiantuntijoidenkin parissa. EISA Award Best Product -tuotteet edustavat tuoteryhmänsä ja hintaluokkansa huippua. EISA Award Best Product -tuote on aina hyvä ja luotettava valinta. Suomessa EISAn jäseninä ovat AutoSound-lehti, Hifimaailma ja Kamera-lehti.

Katso lisää EISAn kotisivuilta: www.eisa.eu

 

 

VUODEN 2017-2018 AUTOSOITIN EUROOPASSA

Kenwood DMX7017DABS

Tämä ohjelmalähde tarjoaa enemmän ominaisuuksia hintaansa nähden kuin laki sallii, muun muassa Bluetooth-yhteyden langatonta musiikin striimausta ja handsfree-puheluita varten. Myös Android Auto ja Apple CarPlay kuuluvat pakettiin joten älypuhelimen käyttö soittimen kanssa on helppoa. Voit valita mistä musiikkisi kuuntelet, DAB+ digitaaliradiosta tai striimaamalla Spotify Connectin kautta. Voit toistaa myös omia korkean resoluution FLAC-tiedostojasi. Puheohjaus mahdollistaa sen, että kuljettaja voi pitää kädet ratissa samalla kun käy läpi suosikkikappaleitaan. Laitetta voi päivittää lisävarusteilla, kuten kojelautakameralla ja takakameralla, joten DMX7017DABS hoitaa homman kaikilla osa-alueilla.

Suomessa Kenwoodia edustaa: One-Pro, 09-231 500 50, www.one-pro.fi

 


  VUODEN 2016-2017 AUTON HELPPO PÄIVITYSRATKAISU EUROOPASSA

Match M 5DSP

Se on riittävän pieni mahtuakseen paidan rintataskuun, mutta silti Match M 5DSP on kykenevä mahtavaan suorituskykyyn viisikanavaisen vahvistimen ja sisäänrakennetun seitsemänkanavaisen DSP:n ansiosta. Se tuottaa jopa 4x60 watin tehon high power-tilassa, sekä lisäksi jopa 160 wattia subwoofer-kanavaan. Tämä on uskomaton teho näin pienestä laitteesta. Se pystyy ohjaamaan mitä tahansa tehdasasenteista kaiutinjärjestelmää ja suurinta osaa jälkiasennuskaiuttimista. Seitsemänkanavaisen DSP:n ansiosta M 5DSP voi toimia koko kehittyneen audiojärjestelmän sydämenä. Match M 5DSP tekee kaiken mitä voisit odottaa tavalliselta vahvistimelta ja erilliseltä signaaliprosessorilta, mutta siinä on kaikki yhdessä erittäin kompakteissa kuorissa.

Katso videoesittely tuotteesta täältä.

Suomessa Matchia edustaa: AudioImport, 0207-699 860, www.audioimport.fi

 


 VUODEN 2016-2017 AUTON SIGNAALIPROSESSORI EUROOPASSA

Audison bit One HD

Audison aloittaa digitaalisen signaalinkäsittelyn uuden aikakauden bit One HD-laitteellaan. Se käyttää tehokkainta piirisarjaa mahdollistaen korkearesoluutioisen 96kHz/24-bittisen signaalin läpimenon optimaalisella laadulla. Laitteessa on automaattinen kalibrointi, jonka ansiosta bit One HD pystyy synkronisoimaan 12:n eri analogisen sisääntulon taajuuskorjauksen ja aikaviiveet ja ohjaamaan 13:a ulostulokanavaa.  Vieläkin paremman äänenlaadun saavuttamiseksi nämä voidaan konfiguroida seitsemään kanavaan käyttämällä Audisonin lisävarusteisia Finite Impulse Response (FIR)-suotimia. Uuden sukupolven käyttöohjelmisto sallii tarkan järjestelmän säätämisen, mutta ohjelmisto on kaiken lisäksi Open Platform-tyyppinen, joka varmistaa että sen toiminnot voivat kehittyä tulevaisuudessa uusilla ohjelmisto- ja firmware-päivityksillä.

Katso videoesittely tuotteesta täältä.

Suomessa Audisonia edustaa: Simex, 09-41 500 210, www.simex.fi

 


 VUODEN 2016-2017 AUTOSUBWOOFER EUROOPASSA

Hertz Mille Legend ML 2500.3

Innovaatiot ja taitava insinöörityö ovat keskeisiä rakennusaineita Hertzin viimeisimmän Mille Legend-lippulaivasarjaa edustavan subwooferin takana. Elementin monimutkaisessa moottorissa on alumiiniset Faraday-renkaat ja Smart Cooling-järjestelmä, sekä neodyymimagneetti ja ylikokoinen 100-millinen puhekela, joka on käämitty lasikuiturungon sisälle ja ympärille. Hertzin elementissä on lisäksi FEA-optimoitu kartio, runko, ripustus ja ainutlaatuinen ”rajoittamaton” yläripustus. Kun kaikki nämä ominaisuudet yhdistetään, saadaan lopputuloksena ennennäkemätön yhdistelmä lineaarisuutta, tehonkestoa ja dynamiikkaa hyödyllisen kompaktista tilavuudesta. Legenda elää!

Katso videoesittely tuotteesta täältä.

Suomessa Hertziä edustaa: Simex, 09-41 500 210, www.simex.fi

 


  VUODEN 2016-2017 AUTON HIGH-END-TUOTE EUROOPASSA

Ground Zero GZPA Reference 4PURE

’High-End’ tarkoittaa äänen puhtautta ja tämä totisesti toteutuu Ground Zeron GZPA Reference 4PURE:n kohdalla. Laite täyttää tämän muun muassa sillä, että siinä ei ole lainkaan jakosuotimia ja sen signaalitiellä on käytetty mahdollisimman vähän komponentteja. Lisäksi GZPA Reference 4PURE tarjoaa kovan luokan audiofiilejä kiinnostavan ominaisuuden: siinä on bias-säätö, jolla voidaan säätää vahvistimen äänenväriä tuottamaan rikas ja lämmin A-luokan vahvistimen ääni. Tämän nelikanavaisen vahvistimen erittäin hienon kupariviimeistellyn ulkokuoren sisältä löytyy vain parhaita mahdollisia komponentteja tarkkaan harkitulla piirilevy-layoutilla. Tämä tuottaa kutsuvan ja mukaansatempaavan äänimaailman joka luonnehtii hyvin tämän ansaitun voittajan erinomaista suorituskykyä.

Katso videoesittely tuotteesta täältä.

Suomessa Ground Zeroa edustaa: AudioImport, 0207-699 860, www.audioimport.fi

 


  VUODEN 2016-2017 AUTON HD-OHJELMALÄHDE EUROOPASSA

Sony RSX-GS9

1DIN-kokoisena ja varustettuna pyöritettävällä säätimellä Sony RSX-GS9 saattaa näyttää old school-ohjelmalähteeltä, mutta sen pelkistetyn etulevyn takana tämä korkean resoluution audiojärjestelmä on äänitekniikan terävimmässä kärjessä oleva supertähti. Laite tarjoaa tuen 192kHZ/24-bit PCM:ään ja 5,6MHZ DSD:hen asti USB-muistitikulta, kiintolevyltä tai ulkoisista korkean resoluution digitaalisista musiikkitoistimista. Optinen ulostulo mahdollistaa digitaalisen kytkennän ulkoiseen DSP:hen. Älypuhelinsovelluksilla käyttäjä voi toistaa musiikkia streaming-palveluista, kuten Apple Music, Spotify ja Tidal. Laitteessa on käytetty parasta saatavilla olevaa D/A-muunninta, high-end-tasoisia operaatiovahvistimia ja edistyneitä kytkentöjä ja komponentteja, jotka varmistavat että RSX-GS9:n suorituskyky on sensaatiomainen. Kaikki tämä merkitsee sitä, että voit viimeinkin autossakin nauttia korkean resoluution musiikista, jonka tuottaa autosi kojelaudassa oleva ohjelmalähde.

Katso videoesittely tuotteesta täältä.

 


  VUODEN 2016-2017 AUTON INTEGRAATIORATKAISU EUROOPASSA

Mosconi GLADEN DSP 8TO12

Mosconi GLADEN DSP 8TO12 on epäilemättä tähti tämän päivän markkinoilla ja edustaa integraatio-prosessoreiden kehityksen suurta käännekohtaa. Tehokas reitityskyky mahdollistaa kaikkein monimutkaisimmatkin asennukset ja laite pystyy hoitamaan kahdeksan analogista sisääntuloa ja kaksitoista ulostuloa, sekä yhden digitaalisen sisääntulon ja kaksi ulostuloa. Prosessorissa on 192kHz/24-bit natiivi näytteenottotaajuus, jonka avulla erinomainen äänenlaatu voidaan taata koko toistoketjun läpi. Lisäksi Mosconi GLADEN 8TO12 tarjoaa älykkään ohjauksen. Sen ATOM (Auto-fade Trigger Option Mode)-teknologia havaitsee automaattisesti ohjelmalähteen ja valitsee sen mukaan oikeat säädöt.

Katso videoesittely tuotteesta täältä.

Suomessa Mosconia edustaa: SK-Autosound, 010 29 22 800, www.sk-autosound.fi

 


 VUODEN 2016-2017 AUTON INNOVAATIORATKAISU EUROOPASSA

Clarion Full Digital Sound

Clarionin Full Digital Sound ei ole mikään tavallinen digitaalinen auton audiokomponentti, se on markkinoiden ensimmäinen autoon tarkoitettu järjestelmä joka toimii kokonaan digitaalisessa muodossa aina äänilähteestä kaiuttimien puhekeloihin asti. Uusi Full Digital Sound on myös vähemmän tehoa tarvitseva kuin vastaavat konventionaaliset järjestelmät, joka säästää energiaa ja helpottaa järjestelmän integrointia tulevaisuuden autoihin. Full Digital Soundia ohjataan täysin uusimman sukupolven DSP-teknologialla, joten järjestelmä on myös joustava ja monikäyttöinen sopiakseen täydellisesti minkä tahansa auton akustiikkaan. Järjestelmän helppoa integraatiota ja asennettavuutta edistää edelleen järjestelmän erittäin kompakti koko. Sisäänrakennetut vahvistimet ovat niin pieniä, että Clarion on liittänyt ne suoraan kiinni subwooferiin ja keskiäänikaiuttimiin. Full Digital Sound on tulevaisuuden teknologiaa, jonka voit hankkia jo tänään.

Katso videoesittely tuotteesta täältä.

Suomessa Clarionia edustaa: Oy Kaha Ab, 09-615 6800, www.kaha.fi

 


 

Kaikki vuoden 2016-2017 valinnat eri tuoteryhmissä ovat:
(Katso myös videoesittelyt EISA:n kotisivuilta)

 

HT Audio


EUROPEAN HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

DALI OPTICON 5.1

 

EUROPEAN HT RECEIVER 2016-2017

Denon AVR-X2300W

 

EUROPEAN SOUNDBASE 2016-2017

Canton DM 55

 

EUROPEAN SOUNDBAR 2016-2017

Yamaha YSP-5600

 

EUROPEAN HT HIGH END 2016-2017

Trinnov Audio Altitude32

 

EUROPEAN BEST VALUE HT SPEAKER SYSTEM 2016-2017

Monitor Audio Bronze 5.1

 

With HT Video

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Panasonic DMP-UB900

 

With HT Video and HiFi

EUROPEAN AV ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

 

HiFi

 

EUROPEAN HIGH-END LOUDSPEAKER 2016-2017

Bowers & Wilkins 802 D3

 

EUROPEAN LOUDSPEAKER 2016-2017

ELAC Debut F6

 

EUROPEAN COMPACT AUDIO SYSTEM 2016-2017

Naim Audio Mu-so Qb

 

EUROPEAN TURNTABLE 2016-2017

Pro-Ject The Classic

 

EUROPEAN STEREO SYSTEM 2016-2017

Marantz CD6006 & PM6006

 

EUROPEAN NETWORK MEDIA PLAYER 2016-2017

Bluesound NODE 2

 

EUROPEAN HIGH-END DAC 2016-2017

Hegel HD30

 

EUROPEAN HIGH-END HEADPHONES 2016-2017

AKG N90Q

 

EUROPEAN MULTIROOM SYSTEM 2016-2017

Sonos PLAY:5

 

with HT Video and HT Audio

EUROPEAN AV ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

with Mobile

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2016-2017

Chord Mojo                                   

 

 

Mobile

 

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2016-2017

HTC 10

 

EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2016-2017

Huawei P9

 

EUROPEAN MOBILE HEADPHONES 2016-2017

JBL Reflect Mini BT

 

EUROPEAN MOBILE SPEAKER 2016-2017

JBL Charge 3

 

EUROPEAN WEARABLE DEVICE 2016-2017

Garmin fēnix 3 HR

 

EUROPEAN BUDGET SMARTPHONE 2016-2017

Coolpad Torino

 

EUROPEAN VR HEADSET 2016-2017

HTC Vive

 

EUROPEAN MOBILE INNOVATION 2016-2017

LG G5

 

with Photo

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2016-2017

Samsung Galaxy S7 / S7 edge

 

with HiFi

EUROPEAN USB DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2016-2017

Chord Mojo

 

 

HT Video

 

EUROPEAN TV 2016-2017

Samsung UE55KS9000

Samsung UE55KS9090 – Germany, Italy

Samsung UE55KS9080 – Austria, Switzerland

Samsung UE55KS9002 – Czech Republic

Samsung UE55KS9005 – Denmark, Finland, Norway, Sweden

 

EUROPEAN HOME THEATRE TV 2016-2017

Panasonic TX-65DX900E

Panasonic TX-65DX900 – Belgium, France, Italy, Portugal, Spain

Panasonic TX-65DX902 – Ireland, United Kingdom

Panasonic TX-65DXW904 – Austria, Germany, Netherlands

Panasonic TX-65DXC904 – Switzerland

 

EUROPEAN SMART TV 2016-2017

LG UH770V

LG UH7707

LG UH7709

 

EUROPEAN HIGH-END TV 2016-2017

LG Signature OLED65G6

 

EUROPEAN HOME THEATRE PROJECTOR 2016-2017

BenQ W2000

 

EUROPEAN BEST BUY LARGESCREEN TV 2016-2017

Philips 65PUS7601

 

with HT Audio

EUROPEAN ULTRA HD PLAYER 2016-2017

Panasonic DMP-UB900              

 

With HT Audio and HiFi

EUROPEAN ACCESSORY 2016-2017

SPIN remote

 

With Photo

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2016-2017

Sony α7S II

 

With Photo

EUROPEAN ACTION CAMCORDER 2016-2017

Olympus TG-Tracker

 

 

Photo

 

EUROPEAN DSLR CAMERA 2016-2017

Canon EOS 80D

EUROPEAN PROSUMER DSLR CAMERA 2016-2017

Nikon D500

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2016-2017

Canon EOS-1D X Mark II

EUROPEAN CONSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Olympus OM-D E-M10 Mark II

EUROPEAN PROSUMER COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Sony α6300

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM CAMERA 2016-2017

Fujifilm X-Pro2

EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA 2016-2017

Sony Cyber-shot DSC-RX1R II

EUROPEAN TRAVEL COMPACT CAMERA 2016-2017

Panasonic Lumix DMC-TZ100

EUROPEAN DSLR LENS 2016-2017

Tamron SP 85mm F1.8 Di VC USD

EUROPEAN PROFESSIONAL DSLR LENS 2016-2017

Canon EF 35mm F1.4L II USM

EUROPEAN DSLR ZOOM LENS 2016-2017

Sigma 50-100mm F1.8 DC HSM Art

EUROPEAN PROFESSIONAL COMPACT SYSTEM LENS 2016-2017

Sony FE 85mm F1.4 GM

EUROPEAN COMPACT SYSTEM ZOOM LENS 2016-2017

Fujinon XF100-400mm F4.5-5.6 R LM OIS WR

EUROPEAN PHOTO INNOVATION 2016-2017

Panasonic DUAL I.S. System

EUROPEAN PHOTO SOFTWARE 2016-2017

DxO OpticsPro 11

EUROPEAN PHOTO PRINTER 2016-2017

Canon imagePROGRAF PRO-1000

With HT Video

EUROPEAN PHOTO & VIDEO CAMERA 2016-2017

Sony α7S II

 

With HT Video

EUROPEAN ACTION CAMCORDER 2016-2017

Olympus TG-Tracker

 

With Mobile

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2016-2017

Samsung Galaxy S7 / S7 edge

 

 

IN-CAR ELECTRONICS

 

EUROPEAN IN-CAR HEAD UNIT 2016-2017

Kenwood DDX5016DAB

 

EUROPEAN IN-CAR HD PLAYER 2016-2017

Sony RSX-GS9

 

EUROPEAN IN-CAR SMART UPGRADE 2016-2017

Match M 5DSP

 

EUROPEAN IN-CAR SUBWOOFER 2016-2017

Hertz Mille Legend ML 2500.3

 

EUROPEAN IN-CAR PROCESSOR 2016-2017

Audison bit One HD

 

EUROPEAN IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2016-2017

Ground Zero GZPA Reference 4PURE

 

EUROPEAN IN-CAR INTEGRATION 2016-2017

Mosconi GLADEN DSP 8TO12 AEROSPACE

 

EUROPEAN IN-CAR INNOVATION 2016-2017

Clarion Full Digital Sound

 

 

Lisätietoa: www.eisa.eu